Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Το δικό μας βίντεο!

Αναδημοσιεύω από το blog της Άσπας http://aspaonline.blogspot.com η οποία έκανε καταπληκτική δουλειά! Μπράβο σου Άσπα και μπράβο στους γονείς που συμμετείχαν.

Άλλοι είναι blogger, άλλοι είναι αναγνώστες των blog μας, άλλοι είναι φίλοι από το facebook και το twitter, άλλοι είναι συνάδελφοι... Άλλους τους γνωρίζουμε μόνο διαδικτυακά, με άλλους είμαστε καλοί προσωπικοί φίλοι.

Το κοινό μας σημείο; Είμαστε όλοι γονείς που ανταποκριθήκαμε με ενθουσιασμό στο
κάλεσμα συμμετοχής στην ελληνική έκδοση του βίντεο Reflections of Motherhood.

Μαμάδες και μπαμπάδες, με φιλοσοφική διάθεση και χιούμορ, από διάφορες πόλεις της Ελλάδας ή του εξωτερικού, βάλαμε τη φαντασία μας να δουλέψει, πήραμε χαρτόνι και μαρκαδόρο, χτενιστήκαμε (ή ξεχτενιστήκαμε - δείτε βίντεο) και φωτογραφηθήκαμε απαντώντας στην ερώτηση: «Αν θα μπορούσα να επιστρέψω στην προ-παιδιών εποχή, τι θα συμβούλευα τον εαυτό μου;»

Επιφυλασσόμαστε να παρουσιάσουμε το βίντεο στο μέλλον σε νέα βελτιωμένη έκδοση, με επαγγελματική φωτογράφιση και μοντάζ ώστε να γίνει ακόμα καλύτερο και όπως ακριβώς το φανταζόμαστε! Ιδέες και προτάσεις, ευπρόσδεκτες :)

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Θοδωρή και στο συγκρότημά του Blue Flames που μας παραχώρησαν το Night Train για τη μουσική επένδυση του βίντεο.

Χαρείτε το, μοιραστείτε το και δημοσιεύστε το.

Αυτό είναι το δικό μας βίντεο!


blog comments powered by Disqus