Κυριακή, 19 Ιουλίου 2009

"Έλα Παναγιώτα...έλα να πάρεις το σκυλί"

Κάθομαι στο γραφείο και χτυπάει το τηλέφωνο:

Εγώ: Παρακαλώ;
Καλών: Έλα Παναγιώτα...;
Εγώ: Ορίστε;
Καλών: Έλα Παναγιώτα, ο Τάκης είμαι έλα να...
(τον διακόπτω)
Εγώ: Συγνώμη αλλά έχετε πάρει λάθος.
(χωρίς καν να ακούει τι του λέω συνεχίζει)
Καλών: Παναγιώτα έλα να πάρεις το σκυλί σου γιατί αυτά μαλώνουν μεταξύ τους...
Εγώ: Έχετε πάρει λάθος, δεν έχω σκυλί και δε με λένε Παναγιώτα.
Καλών: ..... ...... ..... πινκ (το έκλεισε)

Σας έχει τύχει μήπως κάτι τέτοιο; Να κάθεστε στο σπίτι σας, να χτυπάει το τηλέφωνο, να έχουν πάρει λάθος και να μη ζητάνε καν συγνώμη πριν το κλείσουν; χμμμ Εδώ στο Κιλκίς που είμαι πάντως μου έχει συμβεί κάποιες φορές και πάντα(εκτός κι αν τηλεφωνούν ακατάλληλες ώρες) διασκεδάζω με κάτι τέτοιους τύπους.

--------------------------------
Εσείς πως αντιδράτε σε παρόμοια τηλεφωνήματα; Όταν πάρετε εσείς κάπου λάθος, ζητάτε συγνώμη ή το κλείνετε μόλις καταλάβετε ότι πήρατε λάθος;

1η Ανάρτηση...Η πρωινή δροσούλα

Γεια σας και χαρά σας.

Αυτή είναι η πρώτη μου ανάρτηση για το νέο ιστολόγιο (blog) το οποίο θα έχει πιο προσωπικό χαρακτήρα και όπου θα μοιράζομαι μαζί σας καθημερινες εμπειρίες από τη ζωή μου. Δεν ξέρω αν θα ενδιαφέρει κάποιους ή όχι αλλά θα είναι ένα μέσο έκφρασης αυτών που βιώνω και του πως αισθάνομαι γι'αυτά.

Αυτή τη στιγμή που γράφω είναι Κυριακή 10:30 το πρωί, είμαι αραχτός στο μπαλκόνι του σπιτιού μου, με χτυπάει ένα ελαφρύ αεράκι και απολαμβάνω την ησυχία της γειτονιάς.

Σήμερα ξυπνήσαμε πάλι νωρίς κατά τις 7μιση - είναι η ώρα που ξυπνάει κάθε μέρα ο μικρός (απορώ γιατί τα ΣΚ δεν κοιμάται πιο πολύ) - και εκμεταλλευόμενος την πρωινή δροσούλα τον πήρα και βγήκαμε βόλτα να περπατήσουμε.

Πήγαμε στο πάρκο με το συντριβάνι όπου είδαμε 2 περιστέρια να πίνουν νερό αλλά μόλις πλησιάσαμε πετάξαν μακριά. Μετά περπατήσαμε στον πεζόδρομο όπου ακουμπήσαμε όλα τα "αυτοκινητάκια", τα οποία κοιμόντουσαν ακόμα (ήταν κλειστά) και στη συνέχεια πήγαμε στην πλατεία Ελένης (σσ Ειρήνης) όπου ένας κύριος είχε κόψει σε κομμάτια και είχε πετάξει περίπου 20 ψωμιά και τσουρέκια για να φάνε τα περιστέρια. :S

Μετά γυρίσαμε σπίτι και πήραμε το πρωινό μας στο μπαλκόνι. Τώρα η Σόνια με τον μικρό είναι μέσα και βλέπουν "παιδικά" κι εγώ απολαμβάνω την πρωινή δροσούλα και την ησυχία στο μπαλκόνι.

Αυτά για τώρα. Καλή συνέχεια και καλές βουτιές σε όσους βρίσκονται ή θα βρεθούν σε μία παραλία σήμερα.

---------------------------------------
Εσείς πως περνάτε το πρωινό της Κυριακής σας;