Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

XL Συλλεκτικός Κατάλογος ΙΚΕΑ (Ευχαριστούμε Άσπα!)

Πρόσφατα η Άσπα - ναι, η γνωστή Άσπα από το blog http://aspaonline.blogspot.com είχε μία ανάρτηση στο blog της όπου μιλούσε για τον συλλεκτικό κατάλογο του ΙΚΕΑ και για μία κλήρωση όπου κάποιοι τυχεροί θα κέρδιζαν τον συλλεκτικό κατάλογο. Σίγουρα δεν είναι η αξία μιας και διανέμετε δωρεάν, αλλά όταν κάτι είναι συλλεκτικό και το έχουν μόνο "λίγοι" τότε θέλω να το έχω κι εγώ!

Οπότε πήρα μέρος στο διαγωνισμό ακολουθώντας τις οδηγίες και μετά το ξέχασα. Έτσι λοιπόν κάποια στιγμή ενημερώθηκα ότι θα λάβω κι εγώ ένα δέμα με τον συλλεκτικό κατάλογο και ένα βάζο, δώρο από το ΙΚΕΑ. Χάρηκα πολύ μπορώ να πω!

Εντάξει, μ'αρέσουν τα βάζα - ειδικά τα ωραία βάζα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάζομαι, οπότε ζήτησα ως παραλήπτρια του πακέτου να βάλουν τη γυναίκα μου που ξέρω ότι τρελαίνεται με κάτι τέτοια. Της είχα πει ότι σύντομα θα λάβει με κούριερ μία έκπληξη!

Όλες αυτές τις μέρες είχε σκάσει από την περιέργεια να μάθει ποια είναι η έκπληξη. Μέχρι που άνοιξε το πακέτο δεν ήξερε τι θα είναι και από ποιον, οπότε έπρεπε να καταγράψω το "catalog/vase unboxing!" Ορίστε λοιπόν...




Ευχαριστούμε πολύ το ΙΚΕΑ και περισσότερο τη φίλη μας την AspaOnline.
You are the best - really!

Θοδωρής - Σόνια
blog comments powered by Disqus